Απολύμανση

Η συνύπαρξη του ανθρώπου με μικροοργανισμούς είναι δεδομένη. Πολλές φορές όμως, η ανάπτυξη μεγάλου φορτίου μικροβίων σε ένα χώρο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Πόσο δε, σε δημόσιους χώρους ή σε περιβάλλοντα επεξεργασίας, διακίνησης ή αποθήκευσης τροφίμων. Με την απολύμανση στοχεύουμε στη μείωση του μικροβιακού φορτίου. Η απολύμανση συνοδεύει πάντα τον καθαρισμό του χώρου και είναι σημαντικό να γίνεται με τα κατάλληλα υλικά, τα οποία δεν θα αλλοιώνουν τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό και ταυτόχρονα θα παρέχουν ισχυρή βακτηριοκτόνο και ιοκτόνο δράση. Παράλληλα, είναι απαραίτητο να υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός που θα διασφαλίζει τη σωστή διασπορά του απολυμαντικού διαλύματος, έτσι ώστε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Η εταιρία μας με γνώση και εμπειρία στον τομέα της απολύμανσης χώρων, σας παρέχει όλες τις λύσεις που χρειάζεστε για την αντιμετώπιση βακτηρίων και ιών. Παρέχουμε υπηρεσίες εξυγίανσης και απολύμανσης χώρων με ατμό και με ψεκαστικά διαλύματα και παραδίδουμε τον χώρο σας έτοιμο προς χρήση σε λίγα μόλις λεπτά.

απολύμανση σε δημόσιο χώρο
απολύμανση σε δημόσιο χώρο
εξυγίανση στρωμάτων
εξυγίανση στρωμάτων

Κορωνοϊός και Απολύμανση

απολύμανση covid19
Σπάμε την αλυσίδα εξάπλωσης του ιού!

Η τρέχουσα επιδημία COVID-19 που προκαλείται από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 μας φέρνει όλους μπροστά σε νέες προκλήσεις. Η εταιρία μας είναι κατάλληλα εξοπλισμένη και καταρτισμένη ωστε να προβαίνει σε προληπτικές απολυμάνσεις και επιβεβαιωμένα κρούσματα έναντι του ιού. Αν και δεν υπάρχει ακόμη (Απρίλιος 2020) οδηγία σχετικά με τα απολυμαντικά που αποδεδειγμένα καταπολεμούν τον κορωνοϊο SARS-CoV-2, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ έχει εκδώσει οδηγίες απολύμανσης χώρων και αντικειμένων με τη χρήση οικιακής χλωρίνης (υποχλωριώδες νάτριο) ή οινοπνεύματος (αιθανόλη). Η χρήση των σκευασμάτων αυτών πρέπει να γίνεται τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης που αναφέρονται και στις κατάλληλες δοσολογίες.

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί επαγγελματικού τύπου απολυμαντικά διαλύματα (διοξείδιο του χλωρίου ClO2), με έγκριση από τον ΕΟΦ, που δεν αλλοιώνουν τις επιφάνειες και τον εξοπλισμό και δεν αφήνουν ίχνη στο χώρο. Παρέχεται πιστοποιητικό απολύμανσης.

Οι προληπτικές απολυμάνσεις πρέπει να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και να περιλαμβάνουν τόσο κτιριακές εγκαταστάσεις όσο ΚΑΙ οχήματα. Βοηθάμε να σπάσουμε την αλυσίδα εξάπλωσης του ιού.

Tips

Η οικιακή χλωρίνη είναι προϊόν λευκαντικό και ασφυξιογόνο. Κάνουμε ανάμειξη πάντα με κρύο νερό και προσέχουμε τις επιφάνειες που ψεκάζουμε.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ