Σχετικά με εμάς

Περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρίας!

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 2008, με άδεια από το Υπ. Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο χώρο της καταπολέμησης παρασίτων και υπηρεσιών δημοσίας υγείας. Προσφέρουμε υπηρεσίες ολοκληρωμένου ελέγχου παρασίτων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Συντάσσουμε μελέτες ολοκληρωμένης αντιμετώπισης προβλημάτων και παρακολούθησης του χώρου σας με βάση διεθνή πρότυπα (HACCP, ISO9001, ISO22000).

Σας βοηθάμε να απαλλαγείτε από προβλήματα που προκαλούν έντομα, ακάρεα, τρωκτικά, ερπετά και πτηνά χρησιμοποιώντας επιστημονικές μεθόδους, με εγκεκριμένα και απόλυτα ασφαλή υλικά για τον άνθρωπο και για ζώα μη στόχους. Δίνουμε έμφαση στην εφαρμογή κατάλληλων μέτρων που αποθαρρύνουν την ανάπτυξη πληθυσμών παρασίτων και ελαχιστοποιούν τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον με την ελάχιστη δυνατή διαταραχή τυχων οικοσυστημάτων.

Κατοικίες, Πολυκατοικίες (διαμερίσματα, κοινόχρηστους χώρους), Δημόσιες Υπηρεσίες (σχολεία, νοσοκομεία, δημόσια κτήρια, στρατόπεδα), Επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (Καφετέριες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία κ.λπ.), Ξενοδοχεία, Γυμναστήρια, Εργοστάσια, πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές μονάδες, πλοία, αποθήκες.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ